fbpx

На Нова година джакпоти за близо 10 630 000 лева от Спорт Тото

В навечерието на всяка Нова година всеки си пожелава нещо хубаво, което да се случи през следващите 365 дни. Една от най-често срещаните мечти е за материално благоденствие. Всеки знае, че мечтите са цел, а действията са горивото в двигателя на успеха.

105-я тираж на Български спортен тотализатор, който ще бъде проведен на 31 декември е препълнен с възможности за крупни печалби.

На Коледа може и да не ви се е паднало парчето баница, в което бляска късметлийската паричка, но на Нова година, всеки има възможност да оправи това малко недоразумение. Въпреки това, Спорт Тото раздаде щедри печалби на всички късметлии участвали в игрите ни. Историческата 2020 г., която беше доста предизвикателна за всички, направи седем участника милионери чрез числовите игри на Спорт Тото.

Джакпотът в играта „6 от 49“, който се очаква да достигне до колосалната сума от 6 600 000 лева

Забележителното в Новогодишния тираж е, че един късметлия ще спечели луксозен автомобил Jaguar, който ще добави невероятен лукс към всяко пътуване. Жребият ще определи щастливецът, измежду всички заложили в играта „6 от 49“. Всички залози за играта ще участват и в тегленето на Втори тото шанс, където някой участник може да премине границата между Старата и Новата година с печалба до 150 000 лева.

Хубави новини има и за почитателите на играта „6 от 42“, в която прогнозният джакпот е 780 000 лева

И 105-я тираж няма да мине без допълнителни печалби от промоционалната кампания за Лоялност „Печалби плюс – празнични късмети“. Трима участници регистрирали кодовете на талони за моментните лотарийни игри „Баница с късмети“ и „Зимна приказка“ ще спечелят съответно ваучер за спортни стоки на стойност 300 лева, ваучер за почивка на стойност 500 лева, който важи до декември 2021 година и 43 инчов телевизор.

3 000 000 лева достигат печалбите в играта „Тото 2 – Зодиак“

Който иска има възможност да участва, а късметът може да добави седем цифрена печалба в банковата сметка на най-големите късметлии. Всеки момент за такава печалба е подходящ, но на Нова година удоволствието от възможността за мащабно печелене на пари е още по-голямо.

Залози за 105-я тираж могат да бъдат направени най-късно до 18:15 часа на 31 декември онлайн на www.toto.bg или в тото пунктовете, които работят с празнично работно време.

ИГРАЙ ОНЛАЙН