fbpx

Мистериозни съкровища ви очакват в талона “Черната перла” на Държавна лотария на Български спортен тотализатор

Историята като че ли не познава епоха, в която съкровищата да не са предизвиквали човешките амбиции. Разбира се, в хода на времето, скъпоценностите са придобивали един или друг вид, но в богатствата неизменно е присъствал и почеркът на редките прояви на естествената щедрост на природата. Дали дълбоко в земните недра, или скрити на морското дъно, скъпоценните и полускъпоценните камъни запалват искрата на стремежа и до днес.

Първенците несъмнено обаче се отличават – неслучайно съществува изразът “перла в короната”. Заслужили прозвището си “кралицата на скъпоценностите”, перлите са изключително редки за откриване в естествената си среда –  1:10 000. С подобни характеристики не е изненада, че много от тях са ставали притегателна сила за интригуващи събития, житейски ситуации, а защо не и залог за най-скъпата вечеря? Според една известна легенда Клеопатра искала да докаже на Марк Антоний, че може да организира най-скъпата вечеря в историята. Разбира се, за да спечели, египетската кралица заложила по доста нетипичен начин на една от своите перли. Бижуто се озовало в мистериозен коктейл, а римският пълководец е трябвало да се признае за “победен”.

Друг завладяващ детайл е, че дори днес, перлата се нуждае от минимум 6 месеца за да се формира. Но трябва да признаем, че всяка секунда си заслужава – неслучайно древните гърци са определяли перлите като “сълзите от щастие, които излива богинята на красотата Афродита”.

Като че ли и това не е достатъчно, защото на сцената се появяват и черните перли. С тях изисканата класика придобива и нотки на мистериозност и загадъчност, а легендите за тях неслучайно ни отвеждат често към екзотични дестинации.

Любопитни факти като тези послужиха за вдъхновение на Държавна лотария на Български Спортен Тотализатор и тя представя на публиката актуалния тираж на талона “Черната перла”.

Интригуващият дизайн на моментната лотарийна игра разкрива три игрални зони и 27 шанса за спечелването на някоя от над 1 460 000 печалби. За разлика от природните скъпоценности, обаче, тук шансовете са видимо по-добри – честотата на печелившите талони е 1:3,06.

От Държавна лотария на Български Спортен Тотализатор знаем, че участниците винаги искат да са информирани за възможностите на моментните лотарийни игри, а по отношение на “Черната перла” нанизът от най-добрите шансове се състои от 20 печалби от по  10 000 лева всяка, като акцент безусловно е топ сумата от 250 000 лева.

Талонът “Черната перла” можете да откриете в пунктовете на ДП БСТ , партньорската търговска мрежа, както и в избрани обекти от верига бензиностанции „Петрол“.

От ДП Български спортен тотализатор (ДП БСТ) напомнят, че моментните лотарийни игри са предназначени единствено за лица, навършили пълнолетие. ДП БСТ подкрепя и насърчава разумния подход и защитава правото на отговорната игра като разумен избор. Повече за принципите на Отговорната игра можете да научите тук: http://toto.bg/za-nas/otgovorna-igra

Държавна лотария – късметът е възможен!