fbpx

Листопад от печалби в 90-ти тираж на игрите на Спорт ТОТО

Когато говорим за числови игри, не можем да не се изкушим да се запитаме дали има някои тиражи, които са по-печеливши от останалите и дали поредността им оказва някакво влияние. В Българския Спортен Тотализатор смятаме, че всеки тираж е достатъчно специален и всички числа са ни любими по един и същ начин. Но когато станем свидетели на такъв “листопад” на печалби, какъвто наблюдавахме през 90-и тираж, няма как да не признаем, че се е случило нещо наистина запомнящо се. Въпреки, че в официалния сайт www.toto.bg всичко изглежда относително спокойно, много информация ще откриете и на страницата ни във Facebook www.facebook.com/SportTotoBG. Разглеждайки публикациите ни, ще забележите, всъщност колко много са раздаваните печалби от Българския Спортен Тотализатор всяка седмица.

Може би най-голямо впечатление прави спечелената сума в “Тото 1 – 12 тип 1х2”, като системата от пълно комбиниране и късмета  да познае всички резултати от футболните срещи донесоха на един футболен фен феноменалните 38 701 лева. Определено, тук знанието е изиграло ролята на титуляр за този щастливец от град Мъглиж.

Продължавайки към останалите популярни игри виждаме, че джакпотът в играта “Тото 2 – 6/49” продължава да нараства и прогнозната му стойност за 91-ви тираж вече достигна до сумата от 3 520 000 лв. И въпреки, че всички 6 числа не са били познати и този път, се оказва, че цели 11 души са се доближили до тази сума, защото това е точният брой на онези, които са познали почти цялата комбинация. Броят на т.нар. “петици” е наистина голям – 11 участника са били на една крачка от милионите, което по никакъв начин не ги оставя без награда: общата спечелена от тях сума е над 31 хиляди лева. Интересно е, че и в играта “Тото 2 – 6/42” също има участник, познал петица. И ако си мислите, че това не е особено голямо постижение, всъщност спечелената сума е доста голяма –  13 950 лв. Един щастливец е и познал всички пет печеливши числа в играта “Тото 2 – 5/35”, като това му донася парична награда от почти 29 000 лева. В този конкретен случай си заслужава да споменем, че това е само началото, защото се оказва, че късметлията е играл чрез система с пълно комбиниране с 8 числа и наградата му нараства до почти 32 500 лв.  Както се вижда, истинските фенове знаят някои трикове и не забравят, че освен основните игри, в Спорт ТОТО има още толкова много възможности за печалба. Сред любимите предизвикателства за по-напредналите са: “Втори Тото Шанс”  към 5/35, където цели 8 късметлии са спечелили по 1250 лв. всеки.  90-ти тираж не остана и равнодушен към най-празничната игра: “Рожден ден”, в която един участник спечели сумата от почти 3 370 лв. Невероятно голям брой познали има и в играта “Тото 2 – Зодиак”, в която трима играчи са спечелили награди от по 5 000 лева всеки, а хиляди други могат да се похвалят с печалби в по-малък размер. Задължително е да споменем, че и Тото Джокер зарадва цели 10 играчи, като техните комбинации от печеливши позиции и числа генерира за всички тях обща сума от над 45 000 лева. Както се вижда, милионите може и да блестят все още привлекателно, но много големи печалби биват раздавани всяка една седмица.  

Ноември може и да не се откроява с много празници, но Българският Спортен Тотализатор продължава да намира поводи да зарадва играчите. В предстоящия уикенд, по случай Деня на християнското семейство, заедно с всички печалби, в жребий ще бъде изтеглен един нов спортен автомобил. Всички ние в Спорт ТОТО се подготвяме и за предстоящия финал на календарната година с много изненади. Първата от тях е вече започналата празнична кампания за лоялни клиенти на Българския Спортен Тотализатор “ПРАЗНИЧНИ МЕЧТИ с ТОТО Клуб”, в която всяка сума от над 2 лева, вложена в числова или моментна лотарийна игра на Българския Спортен Тотализатор Ви приближава до много привлекателни награди. Повече за условията на кампанията можете да откриете на сайта action.toto.bg. 

Втората от тях – “Печалби плюс: Весели празници”-  започна буквално преди броени дни и ще продължи чак до 09.01.2022 г. Тя дава уникалната възможност всеки регистриран непечеливш талон от Държавната лотария към Българския Спортен Тотализатор, да не остане забравен, а потенциално да донесе на своя собственик някоя от многото вълнуващи награди в размер между 400 и 5000 лв. Повече за условията на кампанията можете да откриете на сайта lottery.toto.bg.  

Както виждаме – възможностите за печалба в игрите на Българския Спортен Тотализатор изобилстват подобно на празнични емоции в последния месец на годината. А успехът, идва при онези, които дръзват да играят в игрите на Спорт ТОТО! Късмет!

ИГРАЙ ОНЛАЙН