fbpx

Кампаниите на Спорт Тото – вълнуващи възможности за бонус печалби

Още една допълнителна атракция ще вдига адреналина на предстоящия голям уикенд в Банско, където ни чака кръг от Световната купа по ски алпийски дисциплини.

Инициативата на Спортния тотализатор “Печалби плюс – Световна купа Банско” ще даде възможност за печалби на притежателите на лотарийни талони, a една от наградите е нов автомобил – “Форд Фиеста”. Победителят ще бъде изтеглен по време на старта в ските, където чакаме да видим актуални световни шампиони в този спорт на българска земя.

Кампанията на Спорт тото стартира от 8 февруари и ще продължи до петък – 26 февруари. Всеки, регистрирал непечеливш талон от игрите „Зодиак“, „Твоят късмет“, „Големият удар“, „Честит празник“ и „Тото джакпот“,  в този период, ще играе за печалбите. Включително за колата. 

На 27 февруари, събота на живо ще е и тегленето, съпроводено от весела церемония и шоу за присъстващите, което ще започне в 18 часа пред тото пункта в Банско. Ще има и музика, настроение, за което ще се погрижат Генчо Генчев и Део, но най-важното са наградите.

Повечето хора свързват Спорт Тото с феноменални джакпоти и най-вече с фаворитката сред числовите игри „6 от 49“. В последната седмица на „малък сечко“ джакпота бързо набира скорост и в четвъртък ще достигне  2 450 000 лв. Не са за подценяване сумите в играта Тото 2 „6 от 42“ в размер на 440 000 лв. Печалбите, които също се измерват в милиони се крият в Тото Зодиак с внушителните 3 000 000.

За любителите на спортни залози, натрупаният джакпот в играта Тото 1 – 13 срещи е над 30 000 лв.

 

Забавлението и изненадите от Спорт Тото са гарантирани, така че заповядайте! Повече за всички кампании, събития и спортни новини може да научите на www.action.toto.bg

ИГРАЙ ОНЛАЙН