fbpx

Какво ни очаква от Българския Спортен Тотализатор през първата седмица на Ноември?

Ноември пристигна, но не както сме свикнали да го виждаме – с вятър и мъгли – а с много слънчеви мигове. И може и да ни се струва, че предпоследният месец на годината не изобилства от празнични дни, но това може би ще е последния удачен момент да “откраднем” малко време за себе си преди множеството поводи, които ни очакват в сами край на годината. Но имаме ли отговор на въпроса какво бихме си подарили? И до къде биха се разпрострели мечтите ни?

Можем да започнем с това, че прогнозният тираж за 88-ми тираж на играта “Тото 2 – 6/49” вече се доближава до сумата от 3 200 000 лв., което е наистина една огромна сума, която би задоволила почти всяко желание. 

От друга страна, по случай Архангеловден, един ден преди празника – тази неделя, на 7-ми ноември – в жребий за един спортен автомобил ще участват всички фишове, участвали за 88-ми тираж на “Тото 2 – 6/49”. На същата дата, отново чрез жребий, ще бъдат изтеглени и 10 печалби от по 500 лв., този път сред късметлиите, взели участие в друга емблематична игра – “Тото 2 – 5/35”. 

През първата седмица на ноември не забравяйте и да прегледате и утвърдените моментни лотарийни игри на Държавната лотария към Българския Спортен Тотализатор, като сред най-любимите на феновете продължават да са талоните на “Шампионска кръстословица 2” и “Скъпоценната 7”. Но независимо от това дали предпочитате числовите или моментните лотарийни игри на Спорт ТОТО, не забравяйте да се включите в неговия клуб за лоялни клиенти. В началото на месец ноември, Българският Спортен Тотализатор е подготвил и нова промоционална кампания под името “ПРАЗНИЧНИ МЕЧТИ с Тото Клуб”. Тя ще продължи до 31.12.2021г., а всяка покупка на стойност 2 лева донася и бонус точки. Те от своя страна дават възможност за участие в жребий за 12 прекрасни парични награди в размер от 1000 до 3000 лв., а повече за условията на кампанията, можете да разберете на сайта action.toto.bg

Българският спортен тотализатор се старае да присъства в ежедневието на феновете си: пунктовете на Спорт ТОТО са разположени на удобни локации, които кореспондират на традициите, с които феновете на Българския Спортен Тотализатор са свикнали. От друга страна, не е пренебрегнато и онлайн присъствието на Спорт ТОТО, като можете да ни откриете както на нашия уебсайт toto.bg, така и в Instagram и Facebook. Но не се заблуждавайте, че тези комуникационни канали имат само информативен характер: всяка седмица сред феновете се разиграват най-различни игри, а наградите са достойни за истински ТОТОманиаци. Повече за кампаниите на  facebook.com/SportTotoBG и www.action.toto.bg/kojto-igrae-ima-shans

Не забравяйте, че наистина само тези, които играят, имат шанс за печалби. Станете един от тях и не пропускайте нито една възможност в нашите интригуващи игри, защото Спорт ТОТО винаги дава повече!

ИГРАЙ ОНЛАЙН