fbpx

“Как се стигна дотук?!” е идеалното начало за новия сезон

Когато и последните часове на  август се изтърколиха, някак си, по подобие на Нова година, си правим равносметка за постигнатото. Дали сме получили заслужената почивка, дали е имало незабравими преживявания или пък случки, за които предпочитаме да не си спомняме. Всяко лято е като едно малко резюме на живота ни. Може би точно това е провокирало Деян Славчев (по-познат ни като Део) да представи първия си моноспектакъл точно в началото на месец септември. На сцената на Sofia Summer Fest, който се провежда в парка зад музея Земята и хората, на 04.09.2021 от 20:00 часа, Део ще застане в светлината на прожекторите, този път, за да ни разкаже за силните и слабите си житейски мигове, но по онзи сладко-горчив начин, който е запазена марка на всяко добро стенд-ъп комеди изпълнение. Да, ще чуем и за хип-хоп, и за случки зад бара, и за това как работата му на водещ му донася славата, която го повежда по един съвсем различен път. Зависимости, загуби, спадове и върхови моменти се редуват докато той не “сменя” ролята. Вече съпруг, баща и едно от лицата на Българския Спортен Тотализатор, той разкрива дали е “ударил своята шестица от тотото”.

Като стана въпрос за нея, август месец не се оказа особено благонравен, джакпотът за 70-ти тираж на „Тото 2 –  6/49“ продължава да расте и по всяка вероятност ще достигне 4 100 000 лева. Това, обаче е изключително добра новина, за всички, които тепърва желаят да изпробват късмета си. Интересно е, че и джакпотът в Тото Зодиак е завидните 3 000 000 лева, като и Тото 2 – 6/42 не отстъпва със сумата от 1 250 000 лв

Миналата седмица може и да не е успяла да “удари” по тези големи суми, но за сметка на това един щастливец, участвал в играта Тото Джокер в пункта в магазин Фантастико Студентски град, спечели 89 538 лева благодарение на своя залог в играта Тото 1 – 13. Освен това, жребият сред всички участвали в тираж 68 на Тото 2 – 6/49 отреди на един късметлия от Благоевград автомобил Форд Фиеста, а други десет участника в Тото 2 – 5 от 35  спечелиха парични награди от по 500 лв. всяка.  За онези, които са пропуснали – имаме добри новини, тази неделя нови 10 награди в същия размер от по 500 лв.  ще бъдат отново изтеглени по случай Денят на Съединението на България.

Но не мислете, че почитателите на моментните лотарийни игри са забравени – заедно с новата кампания на Българският Спортен Тотализатор с участието на футболната ни легенда Димитър Пенев, беше представен и най-новият талон “Шампионска кръстословица 2” . Манията вече обхвана феновете, които търсят своите печалби. Въпреки, че щастливите полета са много повече, независимо от вида си, всички талоните без печалба могат да бъдат регистрирани на сайта lottery.toto.bg, за да участват в кампанията “Билетни приключения – печалби плюс”. Тя ще продължи до 12.09.2021 и в рамките й бяха изтеглени няколко награди от по 400 и 600 лева, като предстои да бъдат изтеглени по една парична награда съответно от 1000, 2000 и 5000 лв. Освен това, на 01.09.2021 стартира и промоционалната кампания в програмата за лоялни клиенти Тото Клуб „Есенен полусезон с чичо Митко“, която ще продължи до 31.10.2021 и благодарение на натрупаните в нея точки, всеки регистрирал се в ТОТО Клуб има възможност да се включи в играта за спечелване на три награди, всяка в размер от 2000 лева, три печалби от 1500 лева всяка и още три награди от по 1000 лева. Повече информация за двете кампании може да бъде открита на сайта action.toto.bg

Независимо дали сте фенове на числовите или моментните лотарийни игри, от всяко Ваше участие, Българския Спортен Тотализатор отделя процент, чрез който се подпомагат българските спорт и култура. А някои събития успяват да ги съчетаят в едно – такъв е и случая с провеждащият се вече за седма година подред София Екиден Маратон. Щафетното състезание Ekiden има японски корени, а тридневният й маршрут в миналото е обхващал разстоянието между Киото и Токио. От 1917 година до днес са познати множество вариации, като през 2006 г.  са наложени стандарт за дистанциите от 5км , 10км , 5км , 10км, 5км и 7.195км. И тази година, стартът на София Екиден Маратон е в Денят на Съединението на България, от 09:00 ч., пред Националния стадион “Васил Левски”. Припомняме, че миналата година отбора на Спорт Тото завоюва 6-то място в категория Корпоративни отбори. Щафетата бе поведена от капитана на отбора – изпълнителният директор на Тотализатора, Любомир Петров. Като, че ли в точно този момент е най-подходящо лятото да подаде щафетата на есента – тъкмо за да ни мотивира за по-големи постижения.

С толкова много дейности, съвсем скоро ще се нуждаем от още едно резюме на успехите ни в отговор на въпроса  “Как се стигна дотук?!”

ИГРАЙ ОНЛАЙН