fbpx

КАК 30 СТОТИНКИ, МОГАТ ДА СЕ ОКАЖАТ ЗАЛОГ С ОГРОМЕН ПОТЕНЦИАЛ

30 стотинки – това е минималният залог, който може да спечели джакпота в играта „Тото Джокер“. Прогнозната сума, която се очаква той да достигне е 90 000 лева. Всички, които решат да направят залози със системи за пълно комбиниране могат рязко да съкратят пътя между желанието за печалби и самата печалба. „Тото Джокер“ не се играе самостоятелно, а само в комбинация с друга числова игра или игрите на „Тото 1“. Намира се над номера на всеки фиш, като позициите се попълват от участника, а съответните им цифри са част от номера на фиша. Всички, които заложат и на деветте позиции излизат с едни гърди напред, защото ще атакуват джакпота с общо 84 комбинации.
Друга джакпотна игра, която сравнително отскоро радва почитателите на тотализатора е „Тото 2 – Рожден ден“. В нея прогнозният джакпот е 46 000 лева. Тя е и доста забавна, защото залогът се прави на базата на рождения ден на участника или рождените дни на негови любими хора. Не бива да забравяме и перлата на тотализатора „Тото 2 – 6 от 49“. В нея прогнозният джакпот за тиража на 31 юли е 2 800 000 лева, а в играта „Тото 2 – 6 от 42“, се очаква джакпот от 630 000 лева. По традиция 3 000 000 е фиксираният джакпот в играта „Тото 2 – Зодиак“.
Залози за числовите игри, включени в 60-я тираж, който ще бъде проведен в неделя, могат да бъдат направени най-късно до 18:15 часа на 31 юли онлайн на www.toto.bg или в тото пунктовете.