fbpx

Изненади от Спорт Тото в новия обект на Фантастико – гр. Перник

Точно след една седмица ще поставим официално края на лятото – последният ден на август ще бъде зад гърба ни, а колкото и да са изпълнени с топлина, есенните емоции като че ли изключват усещането за безгрижие, лекота и обещанието за още малко откраднато свободно време. Сбъднатите мечти са ни дали онази увереност, която ни кара да ги надскочим и да изпробваме нови преживявания и предизвикателства. Точно така се случва за една от най-успешните български компании. Днес, в присъствието на Изпълнителния директор на Български Спортен Тотализатор, Валери Николов – собственик на ТВ Фантастико, гости и приятели, отвори врати най-мащабният търговско-развлекателен комплекс на ФАНТАСТИКО ГРУП в гр. Перник. Една столична традиция поема по пътя на промяната и открива още един обект извън София. Освен изключително разнообразие от хранителни стоки, жителите и гостите на града ще открият в комплекса и редица услуги, сред които се откроява присъствието на уникален пункт на СПОРТ ТОТО. Така, в дневния график можете да поставите и задачата “Да изпробвам късмета си”.

Само правилната комбинация от 6 числа ви разделят от 3 750 000 лева, колкото е прогнозния джакпот за 67-ти тираж  в играта “Тото 2 – 6/49“. Възможностите за печалби са наистина много: само преди дни, в обект на ТВ Фантастико – Студентски град, късметлия решил да заложи на играта Тото 1 – 13 срещи, в комбинация с Тото Джокер, добави към сметката си почти 90 000 лв., В края на седмицата се задава и теглене на чисто нов лек автомобил. Дали притежателя няма да се окаже късметлия от миньорския град, предстои да разберем..

Още едно присъствие се отличава в тълпата и това са новите визии на Българския Спортен Тотализатор с участието на футболната ни легенда Димитър Пенев. Ако ви е любопитно на какво би заложил великият стратег, освен числовите игри, той препоръчва и моментните лотарийни игри/талоните на Държавната лотария, сред които блести най-новото издание на „Шампионска Кръстословица 2“. Припомняме, че независимо от вашия избор, допълнителни точки могат да бъдат натрупани в промоционалната кампания  от програмата за лоялност “Вдигни високо летвата с ТОТО Клуб”, която изтича на 31.08.2021 г. Повече за условията на участие можете да разберете на сайта  action.toto.bg

Съответно – продължавайте да изпробвате късмета си със СПОРТ ТОТО – лятото все още е тук и неговите изненади като, че ли нямат край!