fbpx

И днес Българският Спортен Тотализатор продължава с традицията да открива “будителите” на родните спорт и култура

През далечната 1922 година, група интелектуалци внасят в Министерски съвет предложение за определянето на 1 ноември като Ден на българските народни будители.  Същата година, Министерството на народното просвещение  излиза с постановление, а малко по-късно и самият Цар Борис III подписва закона за въвеждането на Денят на народните будители. Още тогава си проличава, че в честването на празника, не се включва почитането само на културни дейци. В този период, българското общество е изпитвало нужда от духовни стимули, които да им дадат куража, че се движи в правилната посока. Днес, този ден служи като напомняне, че всички ние имаме нужда от велики личности в нашето съвремие, които да ни вдъхновяват и просвещават.

Връщайки се назад във времето, виждаме, че много от дейците не са се посвещавали само в една дейност: да, те са били писатели, преподаватели, творци, но и редом с това са се интересували от политика, спорт и обществото като цяло. Такива светли примери е нужно да присъстват във всяко поколение, за да обърнат внимание как добрите практики от миналото могат да получат съвременна интерпретация; те предизвикват инстинкт за дейност, вдъхновяват за стремеж. И по този начин, всички ние, ставаме свидетели как упоритите ни млади надежди получават признание под формата на победи, отличия и медали. Техните дела предизвикват у всички нас чувство на гордост и удовлетворение, като в замяна трябва да покажем само едно нещо: подкрепа. Още от самото си създаване, Българският Спортен Тотализатор действа, подкрепяйки българските спорт и култура. Но освен това, той ангажира и всички, които играят числовите или моментните лотарийни игри в тази инициатива, понеже отделя част от печалбата си именно за да подпомогне родните млади надежди. По този начин, се осъществява единство на спорт, култура и емоциите, които предизвиква всяка възможност за печалба. Дава се “зелена светлина” пред сбъдването на толкова много мечти, което е определящо за благосъстоянието на всяко едно общество.

И ако случайно си задавате въпроса каква е сумата, която можете да спечелите в любимата си игра “Тото 2-6/49”, то трябва да знаете, че прогнозната сума на джакпота за 85-ти тираж вече се доближи до заветните 3 милиона лева. В талоните от Държавната лотария също ежедневно се печелят големи награди, а жребии в най-различни кампании “раздават” предметни и парични бонуси. Като стана въпрос за изненади, края на месец октомври е и периода, в който приключва промоционалната кампания за лоялни клиенти на ТОТО Клуб “Есенен полусезон с чичо Митко”. Но не си мислете, че събирането на бонус точки също трябва да спре. Напротив, от 1-ви ноември стартира следващата промоционална кампания за допълнителни награди за всеки, който е решил да е в специалния ТОТО клуб. Разбира се, тя е в унисон с настроението на най-светлия период от годината и носи името “Празнични мечти с ТОТО клуб” и ще продължи до 31.12.2021 г. Повече за условията на участие и какви ще са 12-те големи награди, които Ви очакват, можете да разберете на сайта: action.toto.bg.

Съвсем скоро очаквайте и нови изненади от Спорт ТОТО, защото знаем, че избирането на подаръци е трудно, но от собствен опит можем да Ви уверим, че раздаването им пък е много приятно занимание! Ето защо, не спирайте да следите нашия сайт и страниците ни в социалните мрежи, за да не пропуснете нещо наистина важно! Късмет!

ИГРАЙ ОНЛАЙН