fbpx

„Фенът – национален селекционер“

С радост и вълнение, хората в България очакват традиционните празнични събития, които предизвестяват края на годината и коронясват очакваната с нетърпение 2021. Трепетът се усилва неусетно, когато последният месец от календара е вече преполовен, а семейните празненства надничат иззад близкия ъгъл. За някои от нас, декември е просто началото на зимата, за други е последният в списъка за годината, а за останалите мечтатели, завладени от магията на празниците, декември предизвиква една особена вътрешна топлина, която не може да бъде сравнена с нищо друго.

Това  е месецът на мечтите, на домашния уют, на неустоимата комбинация от аромата на елхови клонки, канелена сладост и цитрусова свежест. Снегът навън ни предизвиква, а усмихнатият снежен човек ни кара да се надяваме, че новата година ще ни донесе изобилие от приятни емоции, хубави чувства и добър живот. А няма по-добро време за игра от студеният и весел декември!

Дни преди края на годината ви предлагаме да участвате виртуално в най-новото ни начинание, в сферата на е-игрите, като бъдете част от шоуто „Фенът – национален селекционер“. Събитието ще се проведе на два етапа, като в първият – вие, почитателите на футбола – ще изберете идеалната единадесеторка от действащи български футболисти, които да съставят един непобедим виртуален национален отбор. По този начин с една представителна извадка, ще покажем на футболната общественост какви са предпочитанията на феновете относно националните състезатели и селекционер. Гласуването ще се осъществи с помощта на специална анкета, която можете да откриете на този адрес.

 

По време на вторият етап, които ще се проведе на 22-ри и 23-декември в студиото на тотализатора, ще се опитаме да пресъздадем по неповторим начин участието на Националния ни отбор в бъдещите квалификации за световно първенство. В програмата на шоуто ще има мачове срещу отбори като Италия, Швейцария и Северна Ирландия. Двубоите ще се излъчват на живо в социалните платформи на Спорт Тото и Dsport.bg, като феновете ще имат възможност за интеракция на живо с участниците и коментаторите. За специалното шоу, гейм контролерите ще грабнат бившите футболни национали Христо Йовов и Гошо Гинчев. Те ще „ритат виртуален футбол“ в компанията на представителите на dsport – Стефан Стоянов и Веско Вълчев.

Препоръчваме ви да не подминавайте джакпота в най-популярната лотарийна игра „Тото 2 – 6 от 49“, който в момента е 5 850 000 лева и съвсем скоро ще достигне невероятните 6 000 000 лева! Тази огромна сума със сигурност ще ви помогне да реализирате и най-съкровените си желания.

Ако обаче сте от тази порода нетърпеливи играчи, които трудно изчакват тегленията на тиражите, тогава предложението ни е да опитате моментните лотарийни игри на Българския Спортен Тотализатор, защото те ви гарантират печалбата на страхотни награди по всяко едно време. Най-актуалните предложения в момента са специалните талони „Баница с късмети“ и „Зимна Приказка“, а красивите картончета са заредени с огромни печалби, възлизащи на зашеметяващи шестцифрени числа! А ако случайно не печелите, можете да регистрирате кодовете на талоните в специалния сайт lottery.toto.bg, като двама от вас ще имат възможност да спечелят ваучер за спортни стоки или ваучер за почивка.

Ще се видим скоро!