fbpx

„Фенът: Национален селекционер“ е едно специално е-футбол шоу

Най-празничната седмица в годината, ознаменуваща края на месец декември и на 2020 е вече тук. Неусетно празничните емоции набират сила, хората са въодушевени от предстоящите веселби под вечнозелената коледна украса, а за да утолим жаждата ви за нови и интересни занимания сме ви подготвили една специална изненада. Днес, 22-ри декември всички фенове на традиционните и на електронните спортове ще получат един специален празничен подарък от Българския Спортен Тотализатор.

Изненадата е страхотна, защото в края на 2020 ще имате възможност да присъствате виртуално в най-новото начинание на БСТ – иновативно е-футбол шоу, посветено на националния отбор по футбол. Събитието е свързано с резултатите от вашето участие в анкетата на Dsport.bg -„Фенът: Национален селекционер“. На базата на резултатите от оспорваното гласуване вече е съставен най-желаният от феновете национален отбор по футбол на България, който ще се изправи на виртуалния зелен килим срещу отбори като Италия, Швейцария и Северна Ирландия, в опит да се класираме за пръв път след 1998 година за най-големия футболен форум – Световното първенство в Катар през 2022. 

Е-футбол шоуто ще се проведе в студиото на Българския Спортен Тотализатор, познато на приятелите на лотарийните игри от чаканите с нетърпение тегления на тиражите на обичани игри като 6 от 49, 6 от 42 и 5 от 35. Участници в събитието ще бъдат легендарният бижутер – Христо Йовов, познатите на всички фенове на спорта Веско Вълчев и Стефан Стоянов от Dsport.bg, както и селекционерът на националния отбор по е-футбол Емил „Beast” Димитров. В ролята на специален коментатор ще видите уникалния Гошо Гинчев.

Събитието ще бъде базирано на най-новата версия на най-популярния е-спорт футболен симулатор Pro Evolution Soccer – eFootball 2021, а двубоите ще се излъчват на живо в социалните платформи на Спорт Тото, като феновете ще имат възможност за интеракция на живо с участниците и коментаторите.

Нямаме търпение да се видим, макар и виртуално, днес  в 18.30 часа!

И не пропускайте да опитвате късмета си, защото в игрите на Спорт Тото печалбите са за милиони.

В най-атрактивната игра Тото 2 – 6/49 джакпота е 6 300 000 лв. Над 720 000 лв. може някой късметлия да добави към банковата си сметка, ако заложи на играта 6/42.

По време на празниците тото пунктовете ще работя с работно време:

Информация може да намерите на www.toto.bg, www.action.toto.bg и социалните мрежи.

„Фенът: Национален селекционер“ е едно специално е-футбол шоу