fbpx

Есента на шампионската надпревара

Тази година меланхолията отстъпва от своя пиедестал, защото последните няколко дни определено засвидетелстваха, че са заредени с изключително много адреналин и положителни емоции. През изминалия уикенд стартира най-голямото тенис събитие в страната ни за годината – Sofia Open. Турнирът е от категория ATP 250, което означава, че в него ще вземат участие много звездни имена. Между 26-и септември и 3-ти октомври, в зала “Арена Армеец”, ще можем да се насладим на уменията на трима тенисисти от Топ 20, двама шампиони и дори носител на титла от “Големия шлем”. Сред имената се отличават тези на Яник Синер, Алекс де Минор, Роберто Баутиста Агут, Гаел Монфис, Марин Чилич. Участниците и организаторите на турнира са напълно сигурни, че надпреварата трябва да бъде видяна от широката публика на живо, но към този момент това все още не е възможно. Добрата новина е, че окончателното решение все още не е взето и всички се надяват скоро трибуните да бъдат напълнени.

В календара на Българския Спортен Тотализатор присъства и друго важно събитие – провеждането на Wizz Air Sofia Marathon. Името не е случайно, защото за девета поредна година ще се търсят най-добрите постижения в три дистанции : 10 км, 21.098 км и 42.195 км, съответно за Мъже и Жени. Освен да развият “небесни” скорости, участниците трябва да бъдат пълнолетни и да се запишат за участие до 02.10.2021, а между 7-ми и 10-ти октомври ще бъдат раздавани стартовите номера на участниците. На самата дата – 10.10.2021, между 09:30 и 10:00 часа, на Площад Батенберг пред Националната Художествена галерия ще бъде поставен старта, а сертифицираното от WA – Световна Атлетик трасе включва както централните софийски улици, така и много столични забележителности. Както се очаква – ще бъдат организирани и освежителни пунктове, а класирането в дистанциите ще бъде индивидуално, с единствената особеност, че за най-дългото трасе ще то ще се извърши според възрастови групи. Освен медалите и удовлетворението от постигнатите резултати, най-бързите ще бъдат възнаградени с различни по размер суми между 50 и 3 000 евро. Традиционният софийски маратон е едно от любимите събития на жителите и гостите на столицата, поради което Българският Спортен Тотализатор отново ще окаже подкрепа на тази надпревара. На церемонията по награждаването ще присъства и изпълнителният директор на БСТ Любомир Петров. От името на Българския Спортен Тотализатор той ще връчи допълнителни награди на част от победителите.

Ако пък все още не можете да се разделите с лятото и желаете едно по-различно “закриване” на сезона - то имате възможност да го изживеете този четвъртък на 30.09.2021.

В последния ден от фестивала Sofia Summer Fest, на сцената, разположена в парка зад музея “Земята и хората”, Део ще изиграе за втори път своя биографичен моноспектакъл “Как се стигна до тук?”. Премиерата беше точно преди месец, отново в рамките на фестивала, но се оказа, че желаещите да чуят интригуващи истории са повече от очакваното, поради което се наложи обявяването на още една допълнителна дата. Ако по някаква причина сте пропуснали това толкова интересно събитие – сега Ви се удава възможност да поправите тази “грешка”.

Това, което обаче ще бъде непоправимо е ако пропуснете да изпробвате късмета си за спечелване на джакпота в играта Тото 2 6/49, чиято прогнозна стойност е 4 950 000 лева.

Много големи награди очакват и онези, които се решат да закупят някой от талоните в моментните лотарийни игри, по-познати вече като Държавна лотария. Съвсем наскоро Шампионска кръстословица 2 се завърна с още повече печеливши зони и възможности за бонуси.

Независимо дали предпочитате традиционния фиш или сте любители на изненадите, скрити зад скреч полета, то всяка Ваша покупка на стойност над 2 лв. Ви носи бонус точки ако сте се регистрирали в програмата за лоялни клиенти на Българския Спортен Тотализатор Тото Клуб. В най-новата й промоционална кампания “Есенен полусезон с чичо Митко”, вие имате възможност да участвате в жребий за три награди, всяка в размер от 2000 лева, три печалби от 1500 лева всяка и още три награди от по 1000 лева. Повече информация за участието в нея, можете да откриете на сайта action.toto.bg

Защото шампион се става само с много упоритост – и разбира се участие. Късмет!

ИГРАЙ ОНЛАЙН