fbpx

Емоция за милиони с числовите игри на Спорт Тото

Стрелките на часовниците отброиха последната секунда на старата година и най-после настъпи дългоочакваната 2021 г. След празничната еуфория на новогодишната нощ, преди да захвърлим розовите очила и да се гмурнем активно в ежедневието, идва ред на имените дни. Те са още един чудесен повод да наредим богата трапеза и да се срещнем с добри приятели. На предстоящия 6-ти януари празнуват хората с имената Йордан, Йорданка и техните производни. 

Това е третата по големина група именици в България. Счита се, че те са изключително практични и целеустремени хора, които се радват на късмет и богатство. Съществува поверие, че в нощта срещу Йордановден небето се отваря и всяко желание се сбъдва. Денят е богат на обреди, като кулминационният момент е хвърлянето на кръста в река, езеро или море. Престрашилите се да преплуват ледените води и да го хванат ги очаква крепко здраве през цялата година. 

На следващия ден празнуват близо 350 000 българи, които носят имената Иван и Иванка. Много хора се шегуват, че да се казваш Иван не е титла, а призвание. Не е шега обаче, че на празника, сферите в студиото на Спорт Тото ще завъртят поредния коктейл от числа, чиято комбинация може да донесе печалби за милиони. Играта „6 от 49“ е заредена със стремително нарастващ джакпот от 6 850 000 лева. Такава сума автоматично ще ви изстреля в измерението на сбъднатите мечти. 

В случай, че се доверите на зодиакалните знаци и изберете играта „Зодиак“ ще се наредите сред кандидатите печалби до 3 000 000 лева. Шест познати числа в „Тото 2 – 6 от 42“ ще бъдат попътен вятър към вълнуващия джакпот от 830 000 лева. Не пропускайте полето на играта „Тото Джокер“ и натрупаните в нея 112 000 лева, защото може да се окажат вашата решаваща стъпка към финансова независимост. Ако се чудите, с какво да зарадвате приятел за имения му ден, едно от възможните решения е фиш от играта „5 от 35“. Специално по повод Йорданов и Ивановден в нея са предвидени да бъдат изтеглени, чрез жребий, 10 допълнителни печалби по 500 лева.

 Доверете се на интуицията и изберете някоя от числовите или лотарийните игри на Спорт Тото. Те ще внесат допълнителен заряд от емоция и адреналин във вашия празник.

ИГРАЙ ОНЛАЙН