fbpx

Джакпотът в тотото прескочи и най-смелите прогнози

И в 18 тираж десетки хиляди участници атакуваха джакпота в играта „Тото 2 – 6 от 49” с надеждата да станат най-новите тото милионери на България. Непосредствено преди шестото число 10 късметлии бяха познали и петте изтеглени до момента и имаха огромни шансове да грабнат над 8 600 000 лева. Числото, което щеше да изсипе поток от милион в нечия банкова сметка се оказа последното препятствие, което късметът не успя да преодолее. На финала 27 участници бяха зарадвани с по пет печеливши числа в техните залози. За 19-я тираж, който ще бъде проведен в четвъртък прогнозният джакпот в играта „Тото 2 – 6 от 49“ буди изключително много материални желания със сумата от 8 750 000 лева. Минималната комбинация за залози съдържа шест числа и струва 1,20 лв. Всеки залог за играта има още една възможност да донесе печалби, защото участва и във Втори тото шанс, а там максималната сума, която може да бъде спечелена е 120 000 лева. Голямо предимство може да се окаже възможността за залози със системи за пълно комбиниране. В тях комбинациите съдържат повече от шест числа, а когато имаме повече числа вероятността да бъдат познати и шестте рязко тръгват нагоре.

Тиражът в четвъртък на 10 март има и още едно неустоимо предложение. Става въпрос за прогнозният джакпот в играта „Тото 2 – 6 от 42”. Залогът за нея е само 0,90 лева, но за сметка това джакпотът може лесно да „отсрами“ всеки късмет с прогнозната сума от 900 000 лева.

Не е тайна, че играта „Тото 2 – 5 от 35” е известна с голямата честота на печалби, които раздава във всеки тираж. Хиляди участници се радват на печалби всеки четвъртък и всяка неделя. В 18-я тираж бяха спечелени над 260 000 лева, а шестима късметлии познаха по една печеливша комбинация. Уникалното в тази игра е, че всеки залог носи три шанса за печалби. Веднъж в първо теглене, още веднъж във второ теглене и накрая във “Втори тото шанс“, където печалбите могат да достигнат до 200 000 лева.

Макар и скромна със залога си от 0,30 лева играта „Тото Джокер” упорито радва своите почитатели с великолепни печалби. В почти всеки тираж те са на обща стойност над 100 000 лева, а джакпотът все по-често надхвърля 50 000 лева.

Мечтата за спечелването на милиони може да се окаже добре дошла и в играта “Тото 2 – Зодиак“. Там фиксираният джакпот е 3 000 000 лева, а всеки, който вярва, че неговата зодия носи късмет има възможност да я включи към комбинацията от пет числа.

Залози за 19-я тираж, който ще бъде проведен в четвъртък, могат да бъдат направени най-късно до 18:15 часа на 10 март онлайн на www.toto.bg или в тото пунктовете.

ИГРАЙ ОНЛАЙН