fbpx

Джакпотът в играта „6 от 49“ се нарежда сред топ пет на най-големите джакпоти в историята на тотото

Всеки от нас често се пита, дали не заслужава много повече от това, което е постигнал до моментна. Понякога крачките към успеха са малки, а друг път става въпрос за гигантски скокове към целта.

Една от големите възможности за лична финансова революция са печалбите от тотото. Безспорно доказателство за това е дългият списък от тото милионери, чиято бройка към днешна дата е 112 души. Впечатляващо нали?

 

Прогнозната сума от  7 200 000 лева в играта „6 от 49“ нарежда джакпота за 3-тия тираж в топ пет на най-големите джакпоти в историята на Български спортен тотализатор. Дали ще бъде спечелен или ще продължава да се издига в класацията, предстои да разберем още този четвъртък, на 14.01.2021 г.

 

Солидно финансово присъствие в 3-тия тираж отбелязва и играта „6 от 42“, която джакпотът се очаква да достигне 885 000 лева.Минималният залог е само 85 стотинки, а както виждате евентуалната печалба го превъзхожда над 1 000 000 пъти.

Още един шанс на късмета дава „Тото Джокер“, където очакваният джакпот е 60 000 лева. В изминалия 2-ри тираж, играта за пореден път показа своята щедрост, а 4-ма от най-големите щастливци спечелиха над 40 000 лева, всеки.

Печалби за милиони са скрити и под скреча на талоните на лотарийните игри на Спорт Тото. Многообразието от дизайни и цени ще отговорят на всеки вкус, а забавлението е гарантирано. В случай, че късметът не е с вас, не се разочаровайте. Регистрацията непечелившия талон на www.lottery.toto.bg ви дава шанс за спечелването на 300 и 500 лева.

Любителите на футболни залози, имат уникалната възможност да залагат на изхода от двубоите в игрите на Тото 1. Програма за срещите се намират на сайта www.toto.bg, а всеки, който пожелае има възможност да заложи на своите прогнози в „Тото 1 – 13 срещи“, „Тото 1 – 12 тип 1х2“ и „Тото 1 – 10 от 10“. И в трите игри се натрупват джакпоти, а залози могат да бъдат направени най-късно до 12 часа на 16 януари в тото пунктовете и онлайн.

Освен да радва своите почитатели с космически печалби, тотото подпомага и развитието на българския спорт. Едни от най-заслужилите ни спортни деятели за 2020 година ще бъдат наградени на тържествената церемония „Нощта на шампионите“. Тя ще бъде излъчена по БНТ на 24 януари от 17:00 часа, а двигателят на това престижно събитие са Министерство на младежта и спорта и Български спортен тотализатор.

Повече интересни новини и кампании може да откриете на сайта: action.toto.bg, както и да ни последвате в социалните мрежи.

 

ИГРАЙ ОНЛАЙН