fbpx

Джакпотът в играта 6 от 49 на Спорт тото, атакува сумата от  5 000 000 лева тази неделя

Тази неделя, 94-я тираж на Спорт тото е готов да зарадва почитателите на играта „6 от 49“ с колосален джакпот, който ще достигне до 5 000 000 лева. Шест печеливши числа са напълно достатъчни за неговото придобиване, а който иска, може да заложи и на комбинация.  В неделния тираж, един участник в играта ще спечели и чисто нов симпатичен градски автомобил, и това ще се случи с малко късмет и участие в играта „6 от 49“.

Почитателите на играта „5 от 35“, също имат повод да се включат активно. Освен, че могат да се сдобият с печалби със средна стойност около 25 000 лева, десет от заложилите на поне пет числа ще грабнат и допълнителни печалби по 500 лева. Статистиката показва, че в тази игра почти няма тираж, в който някой да не познае цялата комбинация. Шансовете са много големи, защото всеки залог участва в две тегления, както и във Втори тото шанс, където печалбите са до 200 000 лева. За участие не е нужно да правите никакви усилия, защото минималният залог е само 80 стотинки, а тази неделя шансовете да спечелите стават точно четири.

Щедростта на Български спортен тотализатор ще изненада приятно и почитателите на моментните лотарийни игри „Зимна приказка“ и „Баница с късмети“ с кампанията „Празнични късмети“. Всички, които регистрират кодовете на своите непечеливши талони, всяка седмица от 29 ноември до 31 декември ще участват в жребий за допълнителни печалби, които са ваучери за спортни стоки, ваучери за почивки и 43 инчови телевизори.

На са забравени и участниците в кампанията за лоялност „Тото клуб“. Всички те, имат възможност да се включат в кампанията „Празнични мечти“, а за дванадесет от тях празничните мечти се сбъднат по-лесно с печалби от 1 200 лева, които ще бъдат изтеглени на 31 декември 2020 година.

Джакпотът за футболни залози в играта „Тото 1 – 12 тип 1х2“ е в състояние да зарадва и най-запалените фенове с прогнозната сума от 27 000 лева. Забележете, че минималният залог е само 20 стотинки, а всеки който се чувства навътре в тази игра може да докаже способностите си, като го спечели. Съвсем скоро участник заложил онлайн грабна печалба от 19 181 лева в играта „Тото 1 – 10 срещи“. Крайният срок за участие е събота на 21 ноември.

Залози за 94-рия тираж от игрите на Тото 2, могат да бъдат направени най-късно до 18:15 часа на 22 ноември онлайн на www.toto.bg или в тото пунктовете. 

Джакпот и лек автомобил