fbpx

Джакпотът в „6 от 49“ стремително продължава пътя си нагоре

Радостните новини за почитателите на Спорт тото продължават и с новини за сензационни печалби, които се натрупаха в числовите игри за неделния тираж на 17 януари.

Със своите 7 400 000 лева, прогнозният джакпот в играта „6 от 49“ се нарежда на четвърто място в топ пет на най-големите джакпоти в близо 64 годишната история на Български спортен тотализатор.

Всички залози за тази игра ще участват и в тегленето на Втори тото шанс, където печалбите могат да достигнат до 120 000 лева. Това означава, че всеки залог носи два шанса за печалби.

И като става въпрос за изключителни възможности за крупни печалби, трябва да дадем заслуженото място и на играта „6 от 42“ с прогнозен джакпот от 910 000 лева. И тази игра шест числа, могат да наклонят рогът на изобилието към банковите сметки на участниците.

Има обаче една игра, която с основание е наричана най-щедрата в тотализатора. Става въпрос за „5 от 35“, защото в почти всеки тираж, някой участник познава поне една от двете печеливши комбинации. Това е така, защото при нея шансовете за печалби са уникално големи,  а най-големите късметлии печелят средно до 30 000 лева.

А тази неделя в „5 от 35“ ще има и 10 бонус печалби по 500 лева , по случай Атанасов ден и Антонов ден.

Разбира се, не е необходимо да имате празник, за да се включите в жребия, но ще бъде много мило да подарите на имениците квитанции – те ще почерпят със сигурност. Много цвят на празничното събитие ще дадат и Моментните лотарийни игри, защото в много от тях печалбите достигат до 1 000 000 лева.

На 24 януари по БНТ 1 и БНТ 3 от 17:00 часа, което е непосредствено преди теленето на тиража, ще бъде излъчена тържествената церемония  „Нощта на шампионите”. Министерство на младежта и спорта и Български спортен тотализатор, ще наградят едни от най-изтъкнатите спортни деятели за 2020 година.

Нощта на шампионите 2021 г.

И накрая ще напомним, че късметът идва при оптимистите.

Актуална информация за игри, печалби и промоционални кампании ще намерите на www.action.toto.bg.

Залози за неделният тираж могат да бъдат направени най-късно до 18:15 часа на 17 януари онлайн на www.toto.bg или в тото пунктовете.

Джакпотът в „6 от 49“ стремително продължава пътя си нагоре