fbpx

Джакпот от 7 850 000 лева изстрелва в орбитата на хиляди възможности

Доказателство, че се печели има във всеки тираж на тотализатора, но най-голямото от всички остава солидната бройка от милионери, която стремително продължава да се увеличава. До момента, грабналите милионен джакпот са 112. 

Най-открояващата се на небосклона от тото игри „6 от 49“ е с натрупан джакпот от 7 850 000 лева , който автоматично ви изстрелва в орбитата на сбъднатите желания.

Друга игра, която дава постоянен шанс за зареждане на банковата сметка с милиони е играта „Зодиак“. Сумите, които могат да бъдат спечелени в нея са до 3 000 000 лева. Играта „6 от 42“ привлича с джакпот от 270 000 лева. В случай, че интуицията ви подскаже да изберете „5 от 35“ – доверете и се! В изминалия 6-ти тираж един щастливец спечели над 30 000 лева, а други двама по 15 360 лева. Такива приятни суми са добре дошли за всеки семеен бюджет.

За традиционалисти и приключенци, за любителите на лукса и спорта, за феновете на бингото или кръстословиците – изборът на талоните в игрите на Спорт Тото е изключително голям. Заредените печалби са за милиони, а това, че късметът работи намира поредното потвърждение, след като жител на гр. Девня се замогна с 50 000 лева от талон на играта „Баница с късмети“. Нови хоризонти за придобивки се откриват и пред щастливец от Варна. Той избра „Черната перла“ и без да му се налага да изследва морските дълбини се сдоби с 10 000 лева.

Историята на тотото продължава да трупа доказателства, че да спечелиш не е химера, а реалност. На какви печалби ще се радват поредните късметлии, предстои да разберем още този  четвъртък, на 28 януари. Повече информация за игрите на Спорт Тото може да научите на www.toto.bg

Джакпот от 7 850 000 лева изстрелва в орбитата на хиляди възможности