fbpx

ДВА СЕНЗАЦИОННИ ДЖАКПОТА НЕ ДАВАТ ПОКОЙ НА УЧАСТНИЦИТЕ В ТОТОТО

Дори и най-големите песимисти не са застраховани от желанието бързо да грабнат колосални печалби. Мисълта за бързо забогатяване напомня за себе си постоянно, а когато има такава възможност, ловният инстинкт се задейства с пълни сили. Джакпотът в играта „Тото 2 – 6 от 49“ винаги е бил желан от всички почитатели на тотализатора. С прогнозната сума от 11 700 00 лева, той лесно може да се превърне в изключителна цел за всеки, който вярва, че късметът има съществена роля за всеки успех. Всеки залог в играта „Тото 2 – 6 от 49“ участва и във Втори тото шанс, където печалбите са до 120 000 лева. Макар, че джакпотът напоследък редовно се изплъзва от стрелите на късмета, при играта Втори тото шанс печалбите са повече от чести. В рамките на последните десет дни тази игра раздаде две печалби по 100 000 лева и една от 20 000 лева. Всеки има собствена  преценка за богатството, а фактите показват, че  джакпотът в „Тото 2 – 6 от 42“ се очаква да достигне сумата от 1 300 000 лева. Това означава, че шест печеливши числа, могат да направят някой участник заложил в играта най-новият тото милионер на България.

Не е за пропускане и играта „Тото 2 – 5 от 35“ Там печелившата комбинация носи печалба от около 30 000 лева. Статистиката показва, че в почти във всеки тираж, някой късметлия успява да грабне подобна сума. Истината е, че успехите в „Тото 2 – 5 от 35“ са повече от логични, защото всяка комбинация участва в две тегления, което автоматично увеличава възможностите за печалби при всеки залог. Освен това в играта също има Втори тото шанс, където печалбите могат да достигат до 200 000 лева.

Идентификацията „тото милионер“ може да бъде придобита и чрез играта „Тото 2 – Зодиак“, в която фиксираният джакпот винаги е до 3 000 000 лева.Залози за числовите игри в 31-я тираж, който ще бъде проведен в четвъртък, могат да бъдат направени най-късно до 18:15 часа на 21 април онлайн на www.toto.bg или в тото пунктовете.