fbpx

ДВА ДЖАКПОТА ПО 3 000 000 ЛЕВА В НЕДЕЛНИЯТ ТИРАЖ НА ТОТОТО

Работната седмица приключи и всеки е готов с планове за уикенда. Някои ще пътуват, други ще излязат сред природата, трети ще си останат на дивана в къщи. Това, което може да обедини всички е възможността да спечелят милиони от тотото. Силна мотивация за това действие със сигурност ще се окажат милионерските джакпоти в числовите игри.

В „Тото 2 – 6 от 49“ джакпотът се очаква да достигне 3 000 000 лева. Същата сума може да бъде спечелена в играта „Тото 2 – Зодиак“. В категорията игри с милионерски печалби, уверено се включва и „Тото 2 – 6 от 42“ с прогнозен джакпот от 1 540 000 лева.

Печалбите от Моментните лотарийни игри на Държавната лотария могат да бъдат изхарчени за много удоволствия. Така че, докато дойде време за неделния тираж, всеки желаещ може да пробва късмета си и в талоните на десетките моментни лотарийни игри. Съвсем наскоро дама от Варна довери късмета си на играта „Черната перла“ и печалба от 200 000 лева добави впечатляващо съдържание на банковата ѝ сметка. Така е в тотото, едни печелят от числовите игри, други от моментните лотарийни игри и никой не знае къде ще срещне късмета си. А той може да седи на футболната скамейка и да очаква залози за изхода от двубоите в игрите на „Тото 1“. В 36-я тираж, двама късметлии си разделиха 28 000 лева от играта „Тото 1 – 13 срещи“ и успяха да превърнат страстта си към футбола в много приятни печалби. Всеки, желаещ да изпробва футболните си предположения, може да направи залози до 12 часа на 14 май в тото пункт или онлайн на www.toto.bg.Залози за шестте числови игри в 38-я тираж, който ще бъде проведен в неделя, могат да бъдат направени най-късно до 18:15 часа на 15 май онлайн на www.toto.bg или в тото пунктовете.