fbpx

Денят преди да закачим мартениците, може да се окажа един от най-важните в живота

Една от най-хубавите български традиции са мартениците. Освен у нас, те са популярни в Румъния и Молдова, срещат се и в Албания, Гърция и Северна Македония, където има население с български корени. Мартениците се носят до появата на първото цъфнало дърво.

Ден преди оплетените бели и червени конци да украсят нашите дрехи ще бъде проведен и поредния тираж на Български спортен тотализатор. Както винаги, джакпотите са впечатляващи, а купищата пари са универсален повод за безкрайни удоволствия.

В играта „6 от 49“ прогнозният джакпот е 2 550 000 лева, суми до 3 000 000 лева очакват да бъдат спечелени в играта „Тото 2 – Зодиак“, а в играта „6 от 42“ печалбите могат да достигнат до 465 000 лева.

Освен домакин на Световната купа по ски алпийски дисциплини, Банско ще се окаже и център на късмета. На 27 февруари тотализатора ще присъства в курортният град, за да зарадва един почитател на моментните лотарийни игри с нов автомобил. Той ще бъде спечелен чрез жребий на тържествено събитие пред местният тото пункт. Началото е от 18:00 часа и ще има много награди, прекрасни изненади и отлично настроение. Тегленето ще бъде излъчвано на живо във фейсбук страницата на тотализатора и на action.toto.bg.

 

В последният ден на февруари приключва и промоционалната кампания за Лоялност „Щастливите 10“. В нея седем притежатели на карти Тото клуб ще спечелят ваучери за почивки, всеки на стойност 500 лева, а трима късметлии ще спечелят по 2 000 лева.

В първият ден на март ще стартира и най-новата кампания за Лоялност “Стигни върха с ТОТО Клуб”. В нея са предвидени пет печалби по 2 000 лева. Картите Тото клуб са безплатни и могат да бъдат получени във всеки тото пункт.

Всеки който пожелае, може да пробва късмета си в числовите и моментните лотарийни игри на Български спортен тотализатор. Част от всеки залог се заделя в помощ на българските култура и спорт. Силата на късмета зависи изцяло от желанието за действие.

ИГРАЙ ОНЛАЙН