fbpx

Държавна лотария на Български спортен тотализатор представи своята нова промоционална кампания “Печалби плюс – Шампионски печалби”

Кампанията ще продължи до 26.11.2023г.

Летните емоции и преживявания несъмнено се характеризират с висок интензитет и положителен заряд. А есенните дни на 2023 година предлагат множество възможности те да бъдат оползотворени по изключително разнообразни начини: планинските пътеки изглеждат като все по-атрактивно предизвикателство, а динамичните пейзажи събуждат онази нотка на носталгия, че сме вложили по-голяма част от ваканцията си в летни пътешествия. Като че ли този сезон иска да поеме в различна посока и да изпълни ежедневието ни с нещо вълнуващо – победи и постижения.

Като един от основните поддръжници на българските спорт и култура, Български спортен тотализатор (БСТ) забелязва динамика в поемането на инициативи в тези сфери: всеки ден, все повече възможности се откриват пред нашите млади надежди. Състезания, маратони, конгреси и мероприятия както на национално, така и на международно ниво изобилстват в календарите месеци наред. Вдъхновена от високата скорост и желанието за победа, Държавна лотария на Български спортен тотализатор представи своята нова промоционална кампания “Печалби плюс – Шампионски печалби”. Нейният старт беше поставен на 24.09.2023 – дата, за която можем да потвърдим, че е пренаписала страница от историята на БСТ. По време на 76-ти тираж, комбинацията на щастливец от Козлодуй в числовата игра “Тото 2 – 6/49”, го превърна в 130-ия тото милионер. Печалбата от над 9 667 090 лева попада на втора позиция в ТОП 10 на най-големите печалби от числови игри на БСТ. Със сигурност споделяме мнението на късметлията, че тази печалба е едно достойно постижение.

Подобно съвпадение определено е един летящ старт за “Печалби плюс – Шампионски печалби”. Но тук е необходимо да направим уточнението, че кампанията е насочена само и единствено към моментните лотарийни игри, предлагани от Държавна лотария на Български спортен тотализатор. Въпреки че високата честота на печалби е характерна за всички техни разновидности, те попадат в категорията “игри на късмета”. Заложените в тях шансове са наистина многобройни, но случайността е определящ фактор в методиката на този тип игри. Възможно е участниците да попаднат на непечеливш талон и ето защо различните кампании “Печалби плюс” предлагат допълнителни шансове за печалби имено за тях.

Всеки код на непечеливш талон може да бъде регистриран на lottery.toto.bg, като на сайта са публикувани още график за тегленето на печалби и, разбира се, информация за вече изтеглените печеливши кодове. Регистрацията на кодовете е напълно безплатна, като номерата им участват както в жребия за съответната седмица, така и във финалния за кампанията жребий.     

Печелившите кодове на талони се изтеглят всяка неделя, по време на излъчването на живо във Facebook страницата и YouTube канала на ДП БСТ.

За периода на кампанията “Печалби плюс – Шампионски печалби” са предвидени общо 21 допълнителни печалби:  всяка неделя се теглят две парични печалба – съответно по 500 лева и 700 лева, а за финал са запазени някои изненади.

Финалното теглене на кампанията “Печалби плюс – Шампионски печалби” ще се проведе на 26.11.2023, като на тази дата ще бъдат изтеглени и трите големи печалби: съответно от 1000 лв., 2000 лв. и 3000 лв.

 С пълния регламент на кампанията можете да се запознаете тук.

От БСТ напомнят, че моментните лотарийни игри са предназначени единствено за лица, навършили пълнолетие. БСТ подкрепя и насърчава разумния подход и защитава правото на отговорната игра като разумен избор. Повече за принципите на Отговорната игра можете да научите тук.   

 Държавна лотария – късметът е възможен!