fbpx

Бомбастичен джакпот в играта „6 от 49“ на Спорт тото

Богатството! Това е идеята която обзема мислите на огромна част от човечеството през целия живот. Богатството носи безгранична свобода, води към вълнуващи приключения, дава усещането за неразрушима сигурност. Богатството, това е енергията, която провокира решителност, осигурява достъп до най-изискания лукс и дава сигурност на следващите поколения.

А, къде да го търсим?! Как да го намерим?! Как да материализираме мислите, които не ни дават покой?!

Въпросите, които си задаваме са различни, но един от универсалните отговори е „Шестица от тотото“.

Възможно ли е?! Разбира се, 112 късметлии спечелиха милиони от тотализатора и тази бройка със сигурност ще става още по-голяма,  защото джакпотът в играта „6 от 49“ за неделния тираж на 29 ноември се очаква да достигне сумата от 5 200 000 лева! Искате имот на екзотичен остров?! – ще го имате! Искате да карате луксозен автомобил ?! – проблемът е нулев! Искате да обиколите света?! – няма кой да ви спре! Искате да дадете добро образование на децата си?! – ще стане! 5 200 000 лева е сумата, която дава безкрайни възможности! А какво ще правим, ако свършат! Отговорът е прост – разумното харчене и инвестиране в пасивни доходи прави картата на живота изпълнена с източници на печалби. Всеки, който иска, може да опита, защото минималният залог за играта „6 от 49“ е само един лев и десет стотинки.

В тиража на 29 ноември ще бъдат изтеглени и допълнителни печалби от кампанията „Печалби плюс – празнични късмети“. Един късметлия, който е регистрирал кода на непечеливши талони от моментните лотарийни игри „Баница с късмети“ или „Зимна приказка“ ще спечели ваучер за спортни стоки на стойност 300 лева и по този начин ще подобри физическата си форма, като не спира да тренира в домашни условия. Здравето е най-важното нещо, защото здравият човек, харчи парите си само за удоволствия. А удоволствията могат да бъдат подсигурени от солидните печалби в моментните лотарийни игри и числовите игри на Спорт тото. Също в неделя, участник в кампанията ще спечели и ваучер за почивка на стойност 500 лева. Не бива да забравяме, че вероятно съвсем скоро човечеството ще се пребори с пандемията и една почивка ще бъде заслужена награда. Ваучерът за почивка важи до декември следващата година, така че има достатъчно време да бъде планирана дестинацията за отдих.

Солиден брой допълнителни печалби са заложени и в кампанията на „Тото клуб“ – “Празнични мечти”. Участниците в числовите игри и голяма част от моментните лотарийни игри ще имат възможност да спечелят 12 печалби по 1 200 лева навръх Нова година. Срокът за участие е до 27 декември. Картите „Тото клуб“ са безплатни и могат да бъдат получени във всеки тото пункт. Участниците, които залагат онлайн участват директно в кампанията със своята регистрация.

Информацията за всички актуални новини и кампании на Спорт Тото се намира на https://action.toto.bg/

Залози за 96-тия тираж могат да бъдат направени най-късно до 18:15 часа на 29 ноември онлайн на www.toto.bg или в тото пунктовете.