fbpx

Безпрецедентни възможности за печалби в тотализатора с новата моментната лотарийна игра „Бързите 1 000 лева“.

Иновативната концепция на тази изключителна игра се базира на огромен брой печалби по 1 000 лева.

Нещо повече – един талон може да донесе не една, не две, а цели три парични печалби.  Във всеки от талоните има две зони за игра и общо 12 възможности да спечелите.

Заредените суми са за близо 5 000 000 лева, дизайнът и визията успешно кореспондират с блясъка на най-привлекателните казино игри. Честотата на печалби е впечатляваща и факта, че един талон струва само три лева, прави това бижу на тотализатора неустоимо за търсачите на печалби.

Талоните на „Бързите 1 000 лева“ са това, което всеки почитател на светкавичните печалби е очаквал – игра без аналог на българския пазар и топ печалби до 50 000 лева. Точно такава прогнозна сума може да бъде спечелена и от играта „Тото Джокер“, в която минималният залог е само 30 стотинки.

 

 

Класическите игри на тотализатора, също настъпват с изключителните си джакпоти.

В навечерието на празника 8-ми март, в играта „6 от 49“ прогнозният джакпот е 2 800 000 лева. Любителите на нумерологията и астрологията могат да грабнат короната на късмета с печалби до 3 000 000 лева от играта „Тото 2 – Зодиак, а джакпота в „6 от 42“ се очаква да достигне над половин милион лева.

Голямата изненада е за почитателите на играта „5 от 35“ в нея освен традиционните възможности за печалби, тотализатора е подготвил 10 бонус суми по 500 лева, които ще бъдат изтеглени чрез жребий, измежду всички залози, направени за 18-я тираж.

Изобилие от печалби са подготвени за 18-я тираж.  Залози може да направите в пунктовете на тотализатора, в търговската мрежа на нашите партньори, обозначена със стикер „Спорт тото“ или онлайн на toto.bg.

ИГРАЙ ОНЛАЙН