fbpx

Българският Спортен Тотализатор се включва към кампанията “Българската Коледа”.

От самото си създаване, Българският Спортен Тотализатор се стреми да подкрепя младите надежди на България, като всеки месец, процент от приходите се заделят за спорта, културата и образованието. Българският Спортен Тотализатор винаги е бил ангажиран и е проявявал съпричастност към важните събития в тези сфери, като е взимал участие в инициативи, които имат сходни ценности и насоченост. 2021 година беше изключителна трудна за цялата общественост в България , като ситуацията засегна в голяма степен и подрастващите поколения.

В 19-тото издание на кампанията “Българската Коледа”* на тема „ДАРИ НАДЕЖДА НА ДЕТЕ В БЕДА“ /В ПОДКРЕПА НА ДЕЦАТА, НУЖДАЕЩИ СЕ ОТ СПЕШНА ПОМОЩ И ИНТЕНЗИВНО ЛЕЧЕНИЕ/, Българският Спортен Тотализатор се присъединява за да се сбъднат толкова много мечти и надежди.

Децата са нашето бъдеще и ние трябва да им помагаме и подкрепяме!

Всеки, може да участва!
Дарете надежда на дете в беда

SMS

За абонати на А1, Telenor и Vivacom

1117

За абонати на А1, Telenor и Vivacom

Обаждане

За фиксирани абонати на Vivacom и А1

0900 11 17

За фиксирани абонати на Vivacom и А1

ePay

Дарете по интернет чрез ePay.bg

ePay

Дарете по интернет чрез ePay.bg

Други

Вижте всички начини за дарение

www.bgkoleda.bg

Официален сайт на www.bgkoleda.bg

*„Българската Коледа“ е благотворителна инициатива на Президента на Република България, която има за цел да насърчава дарителството, да спомага за решаване на значими за обществото проблеми, касаещи здравето на децата и подпомагане лечението им.