fbpx

АБОНИРАХТЕ ЛИ КЪСМЕТА СИ ЗА ПЕЧАЛБИ ОТ ТОТОТО?

Лятото е в пълната си сила и много участници ще се потопят в релакса на отпуските. В този изпълнен със забавления период, никой не иска да пропуска възможностите да спечели от тотализатора.
Екипът на Спорт тото се е погрижил да подсигури участието в тиражите с възможността за залози с абонамент.
Абонаментно участие е налице, когато е попълнено в редовно подаден фиш означенията „+1”, „2” или „5”, съответстващи на броя на тиражите, обхванати от абонамента или същите означения са въведени на екран в терминалното устройство. Полето за абонамент се намира в долния десен ъгъл на фишовете.
Участникът в числовите игри избира броя на тиражите, за които е валиден абонаментът, като маркира съответното означение – „2” или „5”. Прогнозираната от него числова комбинация участва в съответния брой последователни тиража на съответната игра, като включва и евентуалните залози в „Тото джокер“ и участва във „Втори тото шанс“, ако залогът е направен за игрите „Тото 2 – 6 от 49“ и „Тото 2 – 5 от 35“.
Когато участникът е маркирал означението „+1”, направеното от него прогнозиране и заплатен залог, участват за този тираж на избраната игра, който следва тиража, в периода на провеждане на който е направен залога.
Всеки, който иска, има възможност да подсигури шансовете на късмета си в тото пунктовете или онлайн на www.toto.bg.
Тази неделя, сумите, които могат да бъдат спечелени, имат следните измерения. Прогнозният джакпот в играта „Тото 2 – 6 от 49“ е 4 800 000 лева. Прогнозният джакпот за играта „Тото 2 – 6 от 42“ е 430 000 лева, а
45 000 лева е очакваната сума, която може да бъде спечелена в играта Тото Джокер.

Залози за числовите игри, включени в 52-я тираж, който ще бъде проведен в неделя, могат да бъдат направени най-късно до 18:15 часа на 3 юли онлайн на www.toto.bg или в тото пунктовете.