fbpx

5 игри на Българския Спортен Тотализатор, които да изпробвате тази седмица

В забързаното ежедневие, задачите се натрупват изключително бързо. Разбира се има дни, в които това изчерпва всички наши сили, но има и такива, в които всичко се случва с лекота и много късмет. Няма как в подобни ситуации да не ни мине през ума да тестваме още веднъж късмета си и както всички сме чували – да “пуснем едно тото”. Но пристигайки в тото пункта разбираме, че вариантите са толкова много, че ще трябва да направим своя избор. За да не губим време, предлагаме един кратък гид с 5 числови и лотарийни игри на Българския Спортен Тотализатор, които да изпробвате следващия път, когато се чувствате късметлии:

Класиката Тото 2 6/49

Познаваме тези фишове от много време. За да бъдем точни: от 64 години. Правилата не са били променяни: трябва да изберем 6 числа между 1 и 49, а уцелването на правилната комбинация потенциално би ни донесло печалба от милиони. Но как да постигнем това? Много фенове, надарени с математическа логика, изготвят всевъзможни модели, статистики и предположения. Но в днешно време няма нужда да си водите записки – математическата честота на изтегляне на числата е качена на сайта toto.bg. Като говорим за 6/49, най-често изтегляното число е 43, а най-рядко – 23. Интерес представлява и най-голямата сума, печелена от един участник: това се е случи през февруари 2021-ва година, а джакпотът е беше  8,5  милиона лева.

Друга подробност е, че само за 2021 година има вече 5 милионера, като двама от тях се сдобиха с този статус в края на месеците май и юни. Може би е време да се пробвате да станете богаташ номер 118 в края на месец август. Прогнозният джакпот за тираж 67 е 3 750 000 лв.

Тото 2 5/35

Истината е, че е много по-лесно да бъдат улучени 5 числа в диапазона между 1 и 35 от колкото 6/49. И това е наистина така: броят на печалбите е много повече и въпреки, че са по-малки на размер, те носят именно онова забавление от този тип игри, което привлича феновете години наред. Първият тираж е изтеглен на 15 юни 1989 година и още тогава е имало 12 късметлии с печалби от по 12 000 лв. всеки. Така, че играта определено си заслужава.

Тото 2 - Тото Джокер

Това е игра, която не може да бъде играна самостоятелно: за нея е необходим фиш за игрите на Тото 1 или Тото 2, а целта й е правилна прогноза на печелившите двойки от позиции и цифри от фабрично/електронно генерираните номера на въпросния фиш. 

Тото Джокер често се пренебрегва, но истината е, че комбинация от 3 позиции с 3 цифри възлиза само на 0.30 лв. А печалбите са наистина големи: тази неделя, участник пуснал фиш за играта Тото 1 –  13 срещи, спечели близо 90 000 лв

Съответно просто не пропускайте да попълните полето – може печалбата ви да е скрита точно там.

Ако пък искате да изпробвате късмета си с някоя моментна лотарийна игра, то за вас имаме следните две нови предложения:

Шампионска кръстословица 2

Както подсказва името, това е новият тираж на една от най-популярните игри, която ще предложи и нови възможности за печалба, с още по-висока честота на печеливши полета – до три печалби от един талон. Трите отделни кръстословици са в компанията на четири специални бонус думи и две специални екстра думи. Към това прибавяме и специалната бонус игрална зона и така шансът да бъде открита някоя от 2 163 000-те печалби между 5 и 500 000 лв. наистина е огромен.  Талоните вече са заредени в тото пунктовете в цялата страна, а някои късметлии дори вече се радват на наградите си.

CASH

CASH е новата моментна лотарийна игра на Българския Спортен Тотализатор, при която топ-печалбата е в размер на 150 000 лева, а компания й правят още 1 380 000 печалби до 50 лева всяка. Двете активни зони гарантират повече от 1 печалба на един талон, а шансовете да бъде открита някоя от тях в рамките на талона са 18 на брой.

Сигурни сме, че която и игра да изберете, ще успеете да задоволите късметлийския си дух, а защо не и да спечелите някоя от наградите и да сбъднете своята голяма мечта. Все пак Спорт Тото пали емоции!

ИГРАЙ ОНЛАЙН