fbpx

2022 може да звучи като 99 милиона евро

Градовете блестят, снегът покрива пътищата, коледните звън и атмосфера озвучават дните и като, че ли настроението не може да стане по-празнично. Оказва се, обаче, че по всяка вероятност няколко месеца ни делят от това България да се присъедини към голямата надпревара, позната като EuroJackpot. Лотарийната игра е известна на мнозина и историите за изпробване на късмета по време на ваканция, не са една и две. Прогнозите са, че играта, популярна в 17 държави, ще стане достъпна и у нас през пролетта на следващата година. Това означава, че към 65-тата годишна история на Българския Спортен Тотализатор ще бъдат добавена нова глава – тази, на България като участник в EuroJackpot. По-високите приходи, означават автоматично и по-високи суми, отделяни за спорта, културата и образованието в България. Българският Спортен Тотализатор продължава да е един от основните участници във финансирането на тези направления, като всеки успех, медал и постижение се приемат с огромна гордост и радост.

През последните две години, Българският Спортен Тотализатор е обърнал тенденцията и предприятието регистрира огромен ръст на печалбите от много години насам. За сравнение, само в периода 2020-2021, е отбелязан 20% ръст, а оборотът се равнява на 300 милиона лева.

Значими са предстоящи събития, 2022 година ще бъде наистина интересна – задават се фестивали, спортни събития и разбира се – грандиозното представяне на българските спортисти по време на Олимпиадата в Пекин. Наистина е от особено голямо значение, когато правим ретроспекция, да си спомним за добрите моменти, за да заредим предстоящите 12 месеца с много позитивни очаквания и също толкова добре структурирани планове. А фактът, че джакпотът в 99-ти тираж на играта “Тото 2 – 6/49” се очаква да достигне 4 500 000 лева, също е доста обнадеждаващ. Оказва се, че през изминалата седмица, цели 12 щастливци са уцелили 5 от 6-те печеливши числа, като този късмет е донесъл на всеки тях парична награди от над 4000 лв. Трябва да признаем, че големите награди обаче са били за тези, които са заложили на играта “Тото 2 – 5/35” – и в 97-ми, и в 98-ми тираж има по двама печеливши, като общата спечелена сума от тях е 57 720 лева. Второто теглене на 97-ми тираж на играта също показа, че има още четирима, спечелили по  6854 лева, но 98-ми тираж демонстрира, че може да е още по-щедър с една печалба от 30 303 лева! Годината все още не е свършила, така, че само този, който играе – има шанс да спечели!

Късмет!

ИГРАЙ ОНЛАЙН