fbpx

2021 година дава шанс на всички да започнат от нулата и да забогатеят с милиони, само за един тираж!

Джакпота в любимата "6 от 49" игра гони 7 милиона лева.

Екипът на Български спортен тотализатор Ви пожелава да бъдете здрави и успешни през новата 2021 година. Осъществявайте и най-смелите си мечти, бъдете мотивирани и целенасочени в изграждане на прекрасното бъдеще към което всички се стремим. Не се пречупвайте пред трудностите, а ги приемайте като важен жизнен опит, който ще ви помогне да се изкачвате към върховете на личния си просперитет. Честита нова година!

Използваме първите дни от новата година, за да благодарим на всички участници в игрите на тотото, за подкрепата им към българските култура и спорт. От своя страна тотото може да се отблагодари на почитателите си с впечатляващите възможности за крупни печалби. Тиражът, който ще бъде проведен в неделя на 3 януари носи заряда на пищна феерия от поразяващи очакванията джакпоти.

6 750 000 лева е прогнозният джакпот в играта „6 от 49“, създала най-много тото милионери у нас и винаги е свързвана с огромни печалби, а тази космическа сума може да бъде спечелена от всеки, който е заложил на поне шест числа.

 

 

Първото редовно теглене на печеливша комбинация е осъществено на 5 януари 1958 година. И оттогава до днес – 64 години, без изключение, раздава печалби във всеки тираж.

В по-младата игра „6 от 42“ също се натрупва джакпот, който за неделния тираж се очаква да достигне сумата от 810 000 лева

Помислете, дали такъв джакпот, може да я осъществи вашите мечти.

Всички, които имат материални желания, за които ще им трябват поне няколко живота, могат да обърнат внимание на играта „Тото 2 – Зодиак“.  В нея печалбите са до 3 000 000 лева, а късметът може да ги добави към личните им спестявания още на 3 януари.

През Новата 2021 година, Спорт тото ще продължи да радва притежателите на карти „Тото клуб“ с множество възможности за допълнителни печалби. От 1 януари стартира най-новата програма за Лоялност „Рестартирай годината с Тото клуб“. Мотото на кампанията е „Нова година – нов късмет“, защото в нея са предвидени 12 допълнителни печалби по 1 000 лева. Те ще бъдат изтеглени в началото на месец февруари, а всички, които още нямат карти Тото клуб, могат да ги получат безплатно в пунктовете на тотализатора, както и онлайн да трупат точки.

Залози за неделният тираж могат да бъдат направени най-късно до 18:15 часа на 3 януари онлайн на www.toto.bg или в тото пунктовете.

ИГРАЙ ОНЛАЙН