fbpx

11 500 000 ЛЕВА ДЖАКПОТ В „ТОТО 2 – 6 от 49“ ЗА ЦВЕТНИЦА

Истинска фиеста от печалби подготви тотализатора за тиража на Цветница. Най-голям интерес предизвиква тристепенното меню от печалби в играта „6 от 49“. На първо място е  джакпотът, който се очаква да достигне 11 500 000 лева. Всеки участник решил да заложи в тази игра има възможност да спечели и до 120 000 лева от Втори тото шанс, както и един нов автомобил. Това означава, че всеки залог за играта в тиража на 17 април ще донесе точно три възможности за печалби. В тиража на 10 април късметлия от Сапарева баня грабна 100 000 лева. Тенденцията по печелене от Втори тото шанс продължи и в четвъртък, когато участник заложил онлайн стана по-богат с 20 000 лева.

Тук е мястото да припомним, че в почивните дни много хора ще пътуват, ще се разхождат и ще се срещат с приятели. Това са приятни емоции, които са сериозна предпоставка да бъде забравен заветния фиш. Никой не иска да пропуска шансове за печалби, така че, възможността да заложите онлайн на www.toto.bg  е добре дошла. Сайта работи денонощно, което означава, че всеки желаещ може да направи залози по всяко време и от всяка точка на света.

Когато започне съставянето на печелившата комбинация е добре да се има предвид, че в играта „Тото 2 – 6 от 42“ прогнозният джакпот е 1 260 000 лева.

Четири възможности за печалби с един залог ще имат участниците в „Тото 2 – 5 от 35“. Възможностите за придобиване на свежи суми са ситуирани в двете тегления на печеливши комбинации, още една възможност за печалби ще има и във Втори тото шанс на играта и за финал ще бъдат раздадени 10 печалби всяка на стойност 500 лева с жребий измежду всички залози за играта.

Любителите на футбола могат да направят залози за изхода на футболни двубои от различни първенства в трите игри на „Тото 1“. Минималният залог е 20 стотинки, а всеки, който иска да превърне футболните си познания в печалби, може да направи залози до 12 часа на 16 април в събота.

На Цветница много хора ще подарят цветя на имениците, а при желание могат да добавят към тях и талони за десетките Моментни лотарийни игри. В много от талоните на Държавната лотария има печалби до 1 000 000 лева, които все още не са открити.

Залози за числовите игри в 30-я тираж, който ще бъде проведен в неделя, могат да бъдат направени най-късно до 18:15 часа на 17 април онлайн на www.toto.bg или в тото пунктовете.