fbpx

11 200 000 ЛЕВА Е ПРОГНОЗНИЯТ ДЖАКПОТ В „ТОТО 2 – 6 ОТ 49“

В живота на всеки човек има дати, на които животът е тръгнал в нова посока. Такава дата може да се окаже 14 април, защото  комбинацията в играта „6 от 49“ може да се окаже ключът към печалба от 11 200 000 лева. Дали ще има нов мултимилионер, спечелил от тотото зависи само от късмета. Той може да бъде отключен по много начини, но един от тях е, залог с готови комбинации, които всеки желаещ може да намери в тото пунктовете. Разбира се, постоянните числа, с които играят много от участниците остават да бъдат актуални. Ясно е, че има хора, които излизат рано за работа и се връщат късно и по тази причина тото пунктовете не са опция да заложат на любимите числа. За тази цел залози се приемат и онлайн на сайта www.toto.bg. Регистрацията отнеме около две минути, а след това може да се залага за неограничен брой тиражи.

Друг джакпот, също извършва чудеса по бързо натрупване и това става в играта „Тото 2 – 6 от 42“. Прогнозната сума, която могат да донесат шестте печеливши числа е 1 220 000 лева. Ако сред почитателите на тотото има хора, които никога не са имали един милион, вероятно няма да пропуснат възможността да го спечелят.

И за капак, някоя и друга комбинация в играта „Тото 2 – 5 от 35“ също няма да бъде излишна. Там максималните печалби са около 30 000 лева, но за сметка на това се печелят в почти всеки тираж.

Залози за числовите игри в 29-я тираж, който ще бъде проведен в четвъртък, могат да бъдат направени най-късно до 18:15 часа на 14 април онлайн на www.toto.bg или в тото пунктовете.